Bakeriet

Vi baker kun brød som vi liker selv

Vårt brød er blitt til en hobby - vi baker kun brød som vi liker selv! Vi baker godt gammeldags kvalitetsbrød fylt med saft, kraft, skorpe og smak. Det er ingen kunst å bake industribrød. Slikt brød kan man få alle plasser. Men å bake brød med sjel er ekte håndverk, og alt brød er laget for hånd. Vi er stolte av vårt langtidshevede brød bakt i stenovn. Smak dem og bemerk kvaliteten. Gi gjerne en tilbakemelding.

Bakerkunst og gode råvarer

Vår bakerkunst ligger ikke i ingrediensene alene, men i den måten vi behandler råvarene, kverner kornet og baker brødet på. Alle våre brød er langtidshevet i et døgn før bakingen, dermed sikrer vi den beste smak og konsistens. Bakingen har vi også satt i høysetet, siden alle brødene bakes i en gammeldags stenovn.

Slik baker vi!

Gammeldags brød er godt for fordøyelsen og bedre for kroppen. Vi har valgt å fremstille brød etter de gamle metoder. Brødproduksjonen hos oss er veldig omstendig. Den er basert på et minimum av maskinbruk og et maksimum av hevetid/liggetid (16 - 24 timer). Vi bruker surdeigskulturer, nesten ikke noe gjær og vi langtidshever/ kaldhever alle brød og rundstykker! Likeledes er alt bakverk bakt i en gammeldags herdovn også kalt stenovn. Dette innebærer god brødsmak, sprø skorpe og lang holdbarhet på våre brød. Vi tror på godt håndverk - smak forskjellen og bedøm selv!