MENY

Menyen hos oss på Provianten er tilpasset årstidene, dagens fangst og hva vi får tilgang til av gode og ferske råvarer. Kjøkkenhagen vår er innholdsrik og menyen kan fort bli likeså. Kjøkkensjefen vår lager gjerne en lunsjmeny, middagsmeny, sesong- og sommermeny, men det er litt opp til deg også hva du har lyst på. Vi er fleksible og kreative, unge og ambisiøse. Målet er at det skal smake utmerket og hva enn du måtte velge å drikke til, skal vår forsyningstjeneste gjøre sitt beste. Vi er helt sikker på at du vil like det vi har 😉

Vi lager det meste av maten fra bunnen av. Forsyninger fra dyktige samarbeidspartnere og det havet måtte by på, står alltid øverst på kjøkkenets ønskeliste.

Proviantens kjøkkensjef kommer fra landsdelen, kjenner hver en krok, er dedikert og fokusert, lidenskapelig og nysgjerrig, glad i mennesker og godt arbeidsmiljø, effektiv og god på så vel råvarer som smaker. Med erfaring fra noen av de aller beste kjøkken i Norge, og sammen med vår daglige leder, våre dyktige medarbeidere og supre kolleger i Provianten, skal vi sammen skape et kulinarisk spise- og drikkested som skal bekrefte Mandal bys muligheter til å være en av de beste i landet på sjømat, og det omgivelsene gleder oss med.

Vi har en helt unik kjøkkenhage her i skjærgården. Den skal du som vår gjest være med å nyte og heie på. Med sommermenyen kommer sommergjestene. De er det mange av på Provianten og på Mandals Brygge No1. Mandal er kåret til Norges vakreste sommer- og ferieby. Det forplikter.

 

Provianten har alle rettigheter.